Kezdőlap >> Mofetta >>  Szolgáltatások

Szolgáltatások

Árak

Az árak 2017. január 1-jétől érvényesek

 

Széndioxid gyógygáz kezelés
Teljes áron: 1800 Ft/fő
TB támogatással: 780 Ft/fő
Közgyógyellátásra: 600 Ft/fő
Kúraszerű alkalmazás esetén. Időtartam: 25 perc.
Bejelentkezés szükséges!

 
Próbakezelés: 1800 Ft/fő
Egyszeri alkalommal lehetőség nyílik a széndioxid gyógygáz kezelés kipróbálására. Az ellenjavallatokról a tájékoztatóban talál bővebb információt.
Időtartam: 15 perc.
A hét minden napján nyitvatartási időben.

Csoportos látogatói díj min. 15 fő esetén: 1000 Ft/fő
Látogatói belépő, próbakezelés nélkül: 300 Ft/fő
Csoportokat előzetes bejelentkezés alapján fogadunk.
A program magába foglalja az ismertetést a széndioxid kezelésekről és annak gyógyító hatásáról, az épület bemutatását, illetve a 15 perces próbakezelést.

Orvosi szolgáltatások
Doppler vizsgálat: (végtagonként 400 Ft) 800 Ft
A vizsgálat megmutatja a nyaki vagy végtagi nagyartériák lefutását, falának vastagságát, a belső felszínen lévő felrakódások nagyságát, összetételét. A különböző érszakaszokon mérhető az áramlási sebesség. A sebesség paraméterekből következtetni lehet a szűkület mértékére.
Szerda, csütörtök, szombat délelőtt.

Laborvizsgálat: 6900 Ft
Hétfőtől péntekig 7-8 óra között, előzetes egyeztetéssel

EKG vizsgálat: (sürgősségi esetben ingyenes) 600 Ft
Az elektrokardiográfia (röviden EKG) egy szívvizsgáló eljárás, mely a szív működéséről ad hasznos információt.
Hétfőtől szombatig, a kezelések ideje alatt.

Masszázs
Hétfőtől péntekig délelőtt, időpont egyeztetés alapján.
A masszázs a legrégebbi gyógyeljárások közé tartozik, és az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb terápiás módszer, mellyel a betegségeket megelőzhetjük, a tüneteket megszüntethetjük, egészségünket és teljesítőképességünket megőrizhetjük.

Nyirokmasszázs (30 perc): 2500 Ft
A nyirokmasszázs aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere folyamatokat. Kiüríti a szöveti ödémákat – csökkentve ezáltal az érintett szervek fájdalmát, valamint indirekt módon javítja a vérkeringést, sőt, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.

Fejfájás masszázs (15 perc): 1000 Ft
A tünetek oldásának egyik lehetséges módja a masszázs. A fej bizonyos pontjain alkalmazott erősebb-gyengébb nyomás, körkörös mozgások segítenek enyhíteni a fájdalmat.

Arc- és dekoltázs masszázs (15 perc): 1000 Ft
A kezelés folyamán az arc és dekoltázs izmainak finom átdolgozása mellett egy komplett arcmasszázst is kap a vendég.

Gyógytorna
Hétfőtől péntekig délelőtt, időpont egyeztetés alapján.
A gyógytorna alapkezelésnek számít nemcsak mozgásszervi, hanem vérkeringési és légzési panaszok esetén is. Célja elsősorban a károsodott izületek és gerincműködés helyreállítása, de mindig alkalmazkodva az egész test működéséhez. Természetesen mindenkivel személyre szabottan foglalkozunk. Lehetőség van csoport tornákra is.
Csoportos torna (25 perc): 200 Ft
Hétfő-péntek 10.00 óra.

Egyéni torna (20 perc): 500 Ft


Fizikoterápia
Szakorvosi beutaló nélkül:

Gépi masszázs:
10 perc 400 Ft
20 perc 800 Ft
30 perc 1200 Ft

Iontoforézis: 800 Ft
Ennek az elektroterápiás kezelésnek a lényege, hogy galván árammal juttatnak be gyógyszert a szervezetbe. Ízületi gyulladás, idült degenerativ kopásos és gyulladásos izületi valamint gerinc megbetegedések esetén javasolt.

Magnetoterápia: 600 Ft
A magnetoterápia hatékonyan segít a szervezet sejtjeinek legyengült mágneses erejét feltölteni, egy gyenge pulzáló mágneses mező létrehozásával. Így normalizálódik a sejtek anyagcseréje, regenerációs képessége. A kezelés során a vendég csak fekszik és pihen.

Szelektív ingeráram (területenként): 600 Ft
A kezelés során alkalmazott ingeráram egy adott izom vagy izomcsoport erős, de fájdalmatlan összehúzódását váltja ki. Célja az izomerő csökkenésének megelőzése, vagy a legyengült izomzat regenerálása.

Ultrahang: 700 Ft
Az ultrahang mikromasszázs hatásán keresztül kezeli a problémás területeket, azáltal, hogy élénkíti és melegíti az érintett sejteket. Kitűnő fájdalomcsillapító, mivel relaxálja az izmokat. A puha szövet mikromasszírozása segít a gyógyulási folyamatban, mert javítja a vérellátást, és növeli az oxigénellátást.

Diadynamik: 500 Ft
A kezelés során különleges fajta elektromos áramot használnak fájdalomcsillapításra és a vérkeringés fokozására. Javasolt használati terület: húzódások, zúzódások, ödémák, izületi és gerinckopások, porckorong elkorcsosulás. Fájdalomcsillapító hatása is kedvező.

Interferencia: 600 Ft
A kezelés a fájdalomcsillapítás rendkívül hatékony módszere, különösen a nyaki és gerinc területeken. Különböző méretű közti anyagot helyeznek a beteg testére. Az elektromos áram hatása enyhe vákuummal kombinálva érvényesül. Ez egy mikromasszázs hatását váltja ki a károsodott szövetben. A fájdalomcsillapításon túl gyógyító hatással bír a vérkeringés javítása és a szövetek fokozott oxigén ellátása következtében.

Rekeszes galván:
2 rekeszes galván 600 Ft
4 rekeszes galván 1200 Ft
Speciális kád -csukló, könyök, boka, lábizületek gyulladásos degeneratív megbetegedések kezelésére, továbbá fájdalomcsillapításra, keringés fokozására, anyagcsere megmozgatásra, ödéma kezelésére használható. A hatóanyag a bőrön keresztül koncentráltan ott hat, ahol szükség van rá. A víz közömbös hőmérsékletű (36 oC).

Egyéb szolgáltatások

Szolárium: 400 Ft/5 perc
A hét minden napján nyitvatartási időben.

Kirándulások
Nosztalgia kirándulás
: 2000 Ft

Mátraderecske nevezetességeivel ismerkedhetnek meg a kirándulók. Helyszínei: Római Katolikus Templom, Hevesi Háziipari Szövetkezet mátraderecskei szövőműhelye, Hősök emlékparkja, „csevice víz" és „büdösvíz" kútjai.

Autóbuszos kirándulás: 3000 Ft

A környező települések nevezetességeivel ismerkedhetnek meg a kirándulók. Helyszínei: Kényszer Munkatábor – Recsk, Bányamúzeum – Recsk, Parádfürdői Cifraistálló és Kocsimúzeum, Asztalos Johák fafaragó kiállítása Parád.

Fürdőzés Bükkszéken: 4000 Ft
Egész évben igénybe vehető, a Mátraderecskétől 15 km-re fekvő gyógyvizes strandfürdő. A fürdőzni vágyók utazását a Mofettában megszervezzük, csoportos utazás esetén autóbuszt biztosítunk.

Borkóstoló túra: 6000 Ft
Pincebemutatóval egybekötött, gyertyafényes borkóstoló az Egri Korona Borház pincészetében

 

Megosztás közösségi oldalakon
MAGYAR FALU PROGRAM
Facebook oldalunk
Belépés/Regisztráció
Facebook connect Belépés Facebookkal

Regisztráció helyett egyszerű belépés!
A lenti gombra kattintva beléphetsz a Facebook profilod segítségével weboldalunkra.

Tovább a profil oldalamra

Facebook kilépés!
A lenti gombra kattintva kilépsz a Facebook profilodból.

Kiadványaink
Programok
YouTube csatorna